Skip to main content

Gemeente Beverwijk
helpt u op weg

De Smaakmaker is een project van de gemeente Beverwijk. Zij biedt de vrije kavels aan voor verkoop en geeft daarnaast advies en ondersteuning. Zo kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met de stedenbouwkundige en projectleider.

Hierin kunt u uw wensen en plannen toetsen of inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden op uw kavel. Het kan immers best lastig zijn om uw woning helemaal zelf vorm te geven.

De afgelopen periode zijn er verschillende vragen binnengekomen over de kavels en de procedure met betrekking tot de aankoop ervan. We hebben deze vragen voorgelegd aan de verschillende specialisten van het Smaakmaker team en daarop de volgende antwoorden voor u samengesteld.

Een team van vastgoedspecialisten
staat voor u klaar

Naast de gemeente is een team van vastgoedspecialisten bij elkaar gebracht. Ook zij kunnen u helpen in het hele proces, van ontwerp, selectie en aankoop van de kavel, het maken van de stikstofberekening tot en met de bouw van een vrijstaande villa volledig naar uw smaak. Het team van De Smaakmaker bestaat uit drie verschillende architecten, Bouwbedrijf De Nijs, het Duurzaamheidsloket, ­Notariskantoor Lautenbach en Teer ­Makelaars. Zij bieden volledige ontzorging.

In onderstaande video nemen zij de veelgestelde vragen door en vertellen u meer over het gehele plan Binnenduin, hoe de wijk tot stand is gekomen, duurzaamheid en de stappen die u dient te nemen wanneer u besluit een kavel te kopen.

Breddels Architecten is een middelgroot onafhankelijk architectenbureau dat in 1989 is opgericht door Paul Breddels. In 2008 is Fred de Rijcke toegetreden als partner, na eerst jarenlang als collega’s samen te hebben gewerkt. Het bureau is gevestigd in een zelf ontworpen kantoorpand ‘Het Rif’ in Heerhugowaard.

Actief luisteren en grondig analyseren staan altijd aan de basis van ons integrale ontwerpproces. Daarbij vormt de architectuur de verbinding en expressie tussen droom, programma, budget en de dagelijkse beleving van het gebouw. Vanaf de eerste praatprent tot aan de oplevering zijn wij intensief betrokken bij het project.

Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten efficiënt te begeleiden. Functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten worden optimaal bewaakt.

Wij maken gebruik van innovatieve technieken op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen. Wij hebben een voorkeur voor duurzame en natuurlijke materialen die mooi verouderen en tijdloos zijn.

Breddels Architecten
J. Duikerweg 13
1703 DH Heerhugowaard
T: 072 – 576 0600
architect@breddels.nl

Studio FLORIS is een flexibel, creatief, no-nonsense architectenbureau, dat al een decennium zorgt voor het maken van op maat gesneden ontwerpen.

Dit doen wij op het gebied van architectuur en bouwkundige projecten, in zowel de zakelijke als in de particuliere markt voor in- als exterieur. Onder leiding van Martijn Floris.

De kracht hierbij is een combinatie van enthousiasme, creativiteit, kennis en een oplossingsgerichte aanpak.

Elke opdrachtgever is uniek. Hierdoor is elk project uniek en bestaat het uit maatwerk. Dit vereist verder te denken dan de standaard oplossing. De uitgangspunten voor elk ontwerp zijn kwaliteit, vakmanschap en bovenal betrokkenheid.

Onze ambitie is, alle wensen te vertalen naar een bruikbaar, aantrekkelijk, maakbaar en bovenal betaalbaar ontwerp. Van eerste idee tot en met de oplevering staan wij de opdrachtgever bij.

“Onze opvatting is het creëren van een kwalitatief hoogwaardige, moderne & heldere woon- en werkomgeving die het dagelijkse leven van de gebruikers moet verrijken.”

Studio FLORIS
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
T: 06 – 19 87 24 28
post@studio-floris.com

Bureau Fruitema is een ontwerp- & ingenieursbureau met 25 jaar ervaring in het maken en realiseren van plannen in zowel woning- als utiliteitsbouw. Van een kleine verbouwing of (her-)inrichting tot volledige nieuwbouw: wij kunnen in alle plannen van dienst zijn.

Onze specialiteit is een uiterst klantgerichte denkwijze met een scherp oog voor detail en budget.

Op deze pagina vindt u een kleine greep aan woningen welke door ons bureau in de afgelopen tijd gerealiseerd zijn of worden.

Bureau Fruitema | Arjen Fruitema

Bureau Fruitema
Boccherinistraat 13
1901 VB Castricum
T: 0251 – 650 079
info@fruitema.nl

De Nijs Castricum is in het Smaakmaker team opgenomen om u te ondersteunen bij de realisatie van uw toekomstige woning. In het traject staan we u graag, geheel vrijblijvend, bij om van het ontwerp van uw architect een begroting voor de bouwkosten te maken, mogelijke optimalisaties aan te dragen en garant te staan voor de kwaliteit ervan. Op deze manier kunt u met een gerust hart een verantwoorde beslissing nemen.

Heeft u uw keuze gemaakt dan helpen we u met de indiening van de omgevingsvergunning en Aerius berekening. Daarnaast heeft u met De Nijs een aannemer die in de regio veel heeft gebouwd en daarin al 100 jaar ervaring heeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Duinmeijer van de Nijs Castricum.

Bouwbedrijf De Nijs Castricum
Heereweg 38
1901 ME Castricum
T: 0251 – 512 100
info@denijs.nl

Thuis in ­Noord-Holland
Al ruim een eeuw zijn wij als Teer makelaars Thuis in ­Noord-Holland. Teer Makelaars met inmiddels 6 vestigingen in de regio. Teer staat voor persoonlijke service. De medewerkers van Teer luisteren naar uw wensen en begrijpen waar u behoefte aan heeft bij het (ver)kopen van een woning. Mocht u vrijblijvend een waardebepaling van uw huidige woning willen, neem contact met ons op.

Thuis in hypotheken
Wij zijn er voor u! Om u te helpen bij de aankoop van een kavel om uw droomhuis te verwezenlijken. Hier komt veel bij kijken en daarom is het van belang dat u goed geadviseerd wordt. Maak daarom een afspraak met Bert Llama, financieel adviseur van onze hypotheekafdeling, om geheel vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Vestiging Beverwijk
Breestraat 95
1941 EG Beverwijk
T: 0251 – 229 225
nieuwbouw@teer.nl