Skip to main content

Hier bepaalt u alles zelf

De naam De Smaakmaker is niet toevallig gekozen, maar een knipoog naar het recente verleden. Naar het voormalige tuindersgebied waar tot voor kort groente en fruit werden verbouwd. Maar natuurlijk is De Smaakmaker ook een verwijzing naar de vrije kavels waar u uw eigen woning creëert, helemaal naar eigen smaak.

Kavels

Royale kavels
met oneindige
mogelijkheden

De kavels liggen op het Zuidelijk Veld.
De laatste 3 kavels van fase 4 zijn nu in verkoop!
Alle kavels uit fase 1, 2 en 3 zijn verkocht.

  • Kaveloppervlaktes van ca. 645, 652 en ca. 692 m2
  • Koopsommen vanaf € 350.000,- v.o.n
  • Veel creatieve vrijheid voor uw eigen ontwerp
  • Duurzame ontwikkeling staat centraal
  • Gelegen tussen de duinen van Wijk aan Zee en het centrum van Beverwijk
  • Kleinschalig, landelijk en een grote ecologische rijkdom

Een paspoort als uitgangspunt

Voor Binnenduin is een bestemmingsplan vastgesteld. Elke kavel heeft dan ook een kavelpaspoort dat binnen dit bestemmingsplan valt. Hierin vindt u verdere informatie per kavel. Bijvoorbeeld over de afmetingen, de vorm en de entree van de kavel, het te bebouwen deel, het aantal beschikbare parkeerplaatsen en de kaporiëntatie. Binnen het kavelpaspoort heeft u alle vrijheid om uw woning te ontwikkelen zoals u voor ogen hebt.

Bestemmingsplan

Voor het bouwen van een woning gelden regels. Regels geven duidelijkheid en ­zekerheid. De belangrijkste regels voor het realiseren van uw woning staan in het bestemmingsplan. Zo weet u hoe groot uw woning mag worden. Maar ook dat van uw buren. Regels geven dus grenzen aan. Voor Binnenduin zijn deze gelukkig ruim opgesteld, waardoor het mogelijk is uw droomhuis te realiseren en u niet snel ruimte tekort zult komen.

Redelijke eisen van welstand

De gemeente Beverwijk is een welstandsvrije gemeente. Dat betekent dat uw ontwerp niet hoeft te voldoen aan zogeheten ‘redelijke eisen van welstand’. Er is dus ook geen welstandscommissie die uw ontwerp beoordeelt. Samen met de ruim opgestelde regels uit het bestemmingsplan, geeft dit u en uw architect maximale vrijheid in hoe uw huis eruit komt te zien.

Maximale vrijheid kan ook spannend en onzeker zijn. Voor Binnenduin is daarom een zogenaamd beeldkwaliteitsplan opgesteld. Het beeldkwaliteitsplan is een document om te inspireren en is een basis om na te denken over de gewenste architectuur van uw toekomstige woning. Het helpt u daarnaast in het nadenken over duurzaamheid, zowel voor uw woning als voor uw tuin. Huis en tuin vormen samen uw droomplaats. De gemeente gaat graag met u hierover in gesprek. Ze helpt u op weg bij het zetten van de eerste stappen in dit spannende proces, zodat u uiteindelijk woont in uw droomhuis.